AUTÓS ÉS BBQ TALÁLKOZÓ!

2025. MÁJUS 10.

Felsőcsatár, Arany János u. 78. 

Egész napos dzsembori vár a Pinka Parkban, ha ezek közül legalább egy dolog érdekel:

– amcsi autók kiállítása és felvonulása
– amatőr és félprofi BBQ és smoke bandák a kertben, nagyszerű ízek a füstről

– főzőverseny kicsiknek és nagyoknak – nem csak „smókolóknak”!
– zene, buli, jó hangulat, lovak, kert, remélhetőleg nagyszerű kora nyári idő

  • Autós felvonulás
  • Felnitartó verseny  
  • Autó-szépségverseny
  • Kóstolás, Értékelés, Főzőverseny díjazás

A pontos programról később adunk hírt!

 A belépés díjtalan, szavazatoddal viszont támogathatod a legszimpatikusabb főzőcsapatot!

Kövesd a facebook eseményt és az oldalunkat, folyamatosan jönni fogunk a hírekkel és konkrétumokkal!

 

 

Információk a látogatóknak és a főzőcsapatoknak:

FŐZŐCSAPATOKNAK: Hogyan indulhatsz a BBQ főzőversenyen?

Először is: ez egy amatőr, baráti verseny, a lényeg a jó hangulat, a találkozás, a szép idő és az ismerkedés az ízekkel, egymással. Az indulás díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

A csapatok mindegyike azt és úgy süt/főz, amit ebben a témában jónak, érdekesnek lát, de egy közös versenyszám lesz:

→ adunk egy sertésoldalast minden csapatnak, amit saját szájuk íze szerint kell elkészíteni, nyilván valamelyest a BBQ világához, technikájához igazodva.

→ Természetesen a helyet és fát mi biztosítjuk, az eszközökről és a fűszerekről neked kell gondoskodni.

A szakmai zsűri (értsd: a Smoke szakács csapata) ezt az oldalast értékeli és díjazza, nem is akárhogy!

 

Szakmai díjak:

1.helyezett: 2 fő, 2 éjszaka szállásutalvány a szigetszentmártoni Mártoni Resort-ba!

2.helyezett: 20.000 Ft-os Pinka Smoke utalvány

3.helyezett: 10.000 Ft-os Pinka Smoke utalvány

 

A szakmai versengés mellett a közönség is szavazhat, kóstolhat, amennyiben kóstolójegyet váltott.

Maximum 30 kóstolójegyet és karszalagot adunk ki, így a főzőcsapatok úgy készüljenek, hogy 30 kis adag ételt tudjanak az arra jogosultaknak megmutatni/kóstoltatni, akiket ilyenformán le is kell kenyerezzenek, hiszen a közönségdíjakat kizárólag az ő szavazatuk alapján adjuk át! J

FŐZŐCSAPATOK JELENTKEZÉSE:

Jelentkezésedet a Smoke telefonszámán (06 30 171 2500), az étteremben személyesen, vagy e-mailben ([email protected]) várjuk. A nevezés díjmentes, de arra kérünk, hogy ha nevezel, ne mondd le az utolsó pillanatban.

A jelentkezéseket a helyek erejéig tudjuk fogadni, maximum 8 csapat nevezését várjuk.

A Pinka Parkot 6 órakor nyitjuk, onnantól indulhat a munka, és 15 órára kérjük a szakmai zsűriztetésre elkészített ételek elkészültét. Természetesen a saját ételek előzetes pácolása, fűszerezése megengedett.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

LÁTOGATÓKNAK: Hogyan lehetsz zsűritag – avagy a kóstolás és értékelés menete!

Rád is számítunk!

A rendezvényre kilátogatók közül bárki vásárolhat kóstolójegyet, jelképes, 1000 Ft-os áron. Ezt a jegyet és a vele járó karszalagot a pultban válthatod ki, és onnantól te is zsűritag vagy: kóstold végig a főzőcsapatok munkáit és értékeld őket a pultnál.  Értékeléseddel nagyban támogatod a csapatokat, akik az alábbi díjakat zsebelhetik be:

Közönségdíjak:

1.helyezett: 20.000 Ft-os Pinka Smoke utalvány

2.helyezett: 10.000 Ft-os Pinka Smoke utalvány

Különdíj: „Legszimpatikusabb csapat”, ami inkább a „jófejség”, mint a portéka értékelése (Pinka Smoke ajándékcsomag)

 

JELENTKEZÉS KÖZÖNSÉGZSŰRINEK:

A főzőcsapatoktól 30 főre kértünk kóstoltatást, amire csak és kizárólag a kóstolójegyet váltók jogosultak. 30 kóstolójegyet fogunk értékesíteni, 1000 Ft-os áron, 12 órától, érkezési sorrendben. Érdemes tehát időben érkezni, hiszen akkor biztosan végigkóstolhatod a portékákat és ha van szimpatikus csapat, akkor erősítheted is őket szavazatoddal!

A csapatok 13 órától kóstoltatnak, a kóstolójegyeket 12 órától árusítjuk – szigorúan 30 főben maximalizálva!

 

BÁRMILYEN KÉRDÉS ESETÉN: [email protected] és a Smoke telefonszámán (06 30 171 2500)

Jelentkezési lap

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.